Οροι και Συνθήκες

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Τοποθεσία

Η ιστοσελίδα www.autoincprus.com αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας Stalagmite Enterprises Ltd. Η ίδια εταιρία επίσης επιμελείται την διαχείριση της ιστοσελίδας αυτής.

Υλικό

Το υλικό που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα όπως πληροφορίες, φωτογραφίες, γραφιστικές απεικονίσεις, ονόματα, λογότυπα, οποιαδήποτε σήμα κατατεθέν, είναι προστατευμένο με κάθε νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαίωμα αναπαραγωγής και σύμφωνα με τις διατάξεις των Περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμων. Υλικό από αυτή την ιστοσελίδα μπορεί να αναπαραχθεί ΜΟΝΟ για δική σας προσωπική χρήση. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να μην αναπαράγεται, να μην διανέμετε, να μην δημοσιεύσετε, να μην πωλήσετε οποιαδήποτε πληροφορία σε τρίτο άτομο χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρία Stalagmite Enterprises Ltd.

Χρήση

Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε στο να μην επιχειρήσετε αλλαγή, προσθήκη, διαγραφή, παραμόρφωση, κλοπή ή οποιοδήποτε επέμβαση στο περιεχόμενο ή τη λειτουργία της ιστοσελίδας.


Back