Βοήθεια

1. ΠΩΛΗΣΗ

 

Επιλέξτε «Πώληση». Συμπληρώσετε τη φόρμα που θα εμφανιστεί. Η φόρμα που εμφανίζεται στην οθόνη σας αποτελείται από επτά μέρη:

 

  • Στο πρώτο μέρος καθορίζετε τα βασικά στοιχεία που αφορούν το αυτοκίνητο σας. Κάτι που πρέπει να προσέξετε εδώ είναι ότι τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάποιο/α από τα υποχρεωτικά σημεία τότε το σύστημα αυτόματα θα σας υποδείξει ποιο/α είναι αυτά.

 

  • Στο δεύτερο μέρος καταχωρείτε το αντίτιμο ποσό για το προς πώληση αυτοκίνητο.

 

  • Στο τρίτο μέρος κάνετε μια λεπτομερή παρουσίαση του οχήματος σας

 

  • Στο τέταρτο μέρος συμπληρώνετε τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας. Σημειώστε όλα τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την αγγελία σας. Με αυτό το τρόπο η αγγελία σας θα εμφανίζεται όταν οι χρήστες περιορίζουν την ερεύνα τους σε συγκεκριμένες πληροφορίες.

 

  • Στο πέμπτο μέρος μπορείτε να προσθέσετε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες για το αυτοκίνητο σας.

 

  • Στο έκτο μέρος μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 4 φωτογραφίες . Πατήστε αναζήτηση και βρείτε που είναι ταξινομημένη/ες στο σκληρό δίσκο. Όσο μεγαλύτερη είναι η φωτογραφία που θα επιλέξετε τόσο περισσότερο χρόνο θα πάρει για να δημοσιευτεί η αγγελία σας.

 

  • Στο έβδομο μέρος πρέπει να γράψετε αριθμό τηλεφώνου και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σας. Το ονοματεπώνυμο σας είναι προαιρετικό.


Τέλος επιλέξτε «Συνέχεια» και περιμένετε μέχρι το σύστημα να σας δώσει κωδικό πρόσβασης. Τότε μπορείτε να δείτε την αγγελία σας και να κάνετε οποιεσδήποτε διορθώσεις επιθυμείτε. Τελειώνοντας πατήστε «Αναζήτηση» και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το σημείωμα «Η αγγελία σας δημοσιεύθηκε με επιτυχία» και θα καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα όταν ο διαχειριστής την εγκρίνει (αγγελίες που περιέχουν ψευδή ή/και προσβλητικά στοιχεία δεν θα εγκρίνονται.

Ο κωδικός πρόσβασης σας θα αποστέλλεται αυτόματα σε μήνυμα και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σας. Η αγγελία σας θα είναι καταχωρημένη στην ιστοσελίδα μας για 60 ημέρες. Αν δεν την ανανεώσετε πριν τη λήξη τότε θα διαγράφετε αυτόματα από το σύστημα.

 

2. ΕΥΡΕΣΗ

Επιλέξτε «Εύρεση». Εδώ μπορείτε να ψάξετε για το αυτοκίνητο της επιθυμίας σας περιορίζοντας το αποτέλεσμα αναζήτησής σε:

Τύπο Οχήματος

Μοντέλο

Πόλη

Καύσιμα

Χρώμα

Τιμή (Από / Μέχρι).

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε κατηγορία αυτοκίνητου που σας ενδιαφέρει και συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία από τον κάθετο φραγμό τμημάτων. Όσο πιο συγκεκριμένη κάνετε την αναζήτηση σας τόσο λιγότερες αγγελίες θα εμφανιστούν στο αποτέλεσμα.3. ΑΛΛΑΓΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στον κάθετο φραγμό κουμπιών επιλέξτε «Αλλαγή αγγελίας». Πληκτρολογήστε το «Κωδικό πρόσβασης» της αγγελίας σας στο παράθυρο και πατήστε «Είσοδος». Εδώ μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές στην αγγελία σας. Όταν τελειώσετε πατήστε «Δημοσίευση» Η αγγελία σας θα καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα όταν ο διαχειριστής την εγκρίνει.

Για να διαγράψετε την αγγελία σας απλά επιλέξτε «Διαγραφή αγγελίας» στο κάτω μέρος της σελίδας.


Back